تحولات منطقه

رییس اداره فنی و زیربنایی جهاد کشاورزی سبزوار گفت: احیا و مرمت ۴۸۰ رشته قنات در این شهرستان طی سال‌های گذشته موجب افزایش دبی آب به میزان ۳۲ میلیون متر مکعب شده است.

احیای قناتهای سبزوار موجب افزایش ۳۲ میلیون متر مکعبی آبدهی شده است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، محمد باغانی افزود: یک چهارم آب کشاورزی سبزوار از طریق قنات‌ها تامین می‌شود که مرمت آنها و افزایش آبدهی به رونق تولیدات کشاورزی شهرستان کمک زیادی کرده است.

وی اضافه کرد: طی هفت سال گذشته دولت تدبیر و امید  ۴۸۰ رشته قنات را در این شهرستان به طول ۲۴ کیلومتر مرمت و لایروبی کرده است.

رییس اداره فنی و زیربنایی جهاد کشاورزی سبزوار گفت: هزینه مرمت این تعداد رشته قنات از طریق ۱۲۰ میلیارد ریال کمک بلاعوض دولت و خودیاری بهره‌برداران تامین شده است.

باغانی افزود: یک چهارم آب کشاورزی سبزوار از قناتها تامین می‌شود و سبزوار دارای هزار و ۱۲ رشته قنات به طول هزار و ۱۵۵ کیلومتر است.

منبع:

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha